2010-10-02 12:16:32• hírek • Szatmár.ro

Casual Pub: a hely új, a hangulat a régi

A Casual zsíroskenyér-akcióval köszöntötte vendégeit az új helyen.

Az elmúlt időben sokak kedvencévé vált a Casual, ugyanis remek hangulatban egy literes, hideg sörrel töltött korsók társaságában tölthették az időt ott a baráti körök. Október elsejétől azonban új, ha lehet még hangulatosabb helyszínre várják a folyékony kenyér elhivatott pusztítóit: a Casual Pubba. Ha röviden le szeretnénk írni a helyet, csak azt a szlogent ismételgetnénk: hideg sör, meleg étel és jó hangulat.

A pub a Régi Kórház közelében, az Eroii Revolutiei (István) téren5 szám alatt található, a volt President étterem helyén. A szórakozóhelyre belépve igazi pub-hangulat lesz úrrá a vendégen, amire még rátesz a finom, akár egy literes korsóban felszolgált Ciuc sör és a pub jellegű ételek. De a Casualba nem csak sörözni érdemes betérni, ebédidőben 11 lejért kínálják a napi menüt. A korán kelők pedig akár reggel 7.30-kor is betérhetnek a szórakozóhelyre egy kávéra, vagy éppen egy kiadós reggelire.

Arról, hogy mennyire hangulatos az új hely, mi magunk is meggyőződtünk: a nyitás napján lelátogattunk a pubba, ahol az esemény tiszteletére zsíroskenyér-akcióval várták a vendégeket: egy fél literes sörhöz egy hagymás-zsíros kenyér, egy egyliteres korsóhoz két szelet kenyér járt ajándékba. Ezzel persze nem értek véget az akciók, mint megtudtuk: a szórakozóhely üzemeltetői folyamatosan újabb csábító akciókon törik a fejüket.

A Pub ráadásul nagyobb is az egykori Casual-nél, nagy asztaltársaságok is kényelmesen elférnek és akár 50-60 fős bulikra is ki lehet bérelni a szórakozóhelyet.


Casual Pub
A sörnek nem sikerült ellenállnunk... és a finom zsroskenyérnek sem sokáig


Casual Pub


Casual Pub


Casual Pub



Casual Pub


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: